Win een Reis!
 
WELKOM OP ONZE WEBSITE
BLØF NAAR MAROKKO


BLØF & UMOJA
Op deze site, vind je alle informatie over de 14e UMOJA reis van BLØF.

Na een wereldreis door 13 landen voor de opnamen van het album UMOJA, is de band momenteel naar Marrakech in Marokko om daar te werken aan een nieuw nummer. De reis is bijzonder omdat BLØF tijdens deze reis voor het eerst publiek de mogelijkheid biedt mee te kijken bij de totstandkoming van UMOJA.

De band laat weten uit te kijken naar deze reis
"We hebben het altijd jammer gevonden dat UMOJA ons niet naar Marokko voerde. De Marokkaanse muziek is veelzijdig en boeiend, maar vanwege praktische zaken kwam het er niet van om naar Noord-Afrika af te reizen. Dat we besloten hebben dit keer een select gezelschap aan publiek mee te nemen naar de plaats van bestemming is simpelweg omdat we graag eens aan het Nederlands publiek willen laten zien en horen wat we nou eigenlijk steeds hebben gedaan op al die reizen voor UMOJA. We gunnen ze dus voor één keer graag een kijkje in de keuken." En dat moment is nu aangebroken!

Reisarrangement
Liefhebbers reizen mee via een speciaal reisarrangement wat via deze site te boeken of te winnen was. Een select gezelschap van 80 personen zal tijdens deze "14e reis van BLØF" getuige zijn van de totstandkoming van het nieuwe nummer met locale muzikanten. Daarnaast zijn zij aanwezig bij een zeer intiem akoestisch optreden van de band in Marokko.Reiservaringen