BLØF NAAR MAROKKO
REISERVARINGEN


Reiservaringen fans tijdens de 14e UMOJA reis
Ben je meegeweest met BLØF naar Marrakech mail dan hier je UMOJA ervaring van deze 14de reis.


2 oktober 2006
Angelica & Nathalie

Geweldig genoten!

Vooral de bediening was super :)
De buurtjes bedankt..was gezellig.


2 oktober 2006
Sandra & Rianne

Wij willen langs deze weg iedereen van de organisatie en uiteraard ook vooral BLØF bedanken voor de fantastische 5 dagen Marokko. We waren erg blij met onze prijs en het stuk in de krant is ook goed aangekomen.

We vonden het perfect verzorgd, een geweldige ervaring en hopen dat jullie dat ook vonden.

Groetjes!


29 september 2006
Hermen Mulder & Yvonne v/d Pool

Beste medereizigers, band en anderen,

Geweldig deze ervaring, bij aankomst in Marokko in de bus gestapt, het regende. Niet wetende dat de betekenis van "regen" veel meer inhield, maar dat werd ons later duidelijk. Enorm was de ontvangst in de "Berber" tent op het dak van La Medina waar wij als gelijkgestemden oog in oog stonden met "onze jongens" van Blof.

Vijf onvergetelijke dagen met toch als klap op de vuurpijl het concert in "La Palmeraie", speciaal voor ons en die paar Fransen. Diepgaand was de presentatie van het nieuwe nummer "regen", onvoorstelbaar wat er allemaal bij komt kijken, petje af voor de cineasten en de mensen van het geluid.

Verder de geweldige ervaring van het leven in Marrakech, luid en hectisch en elke morgen om half vijf weer die bekende stem. En dan op dinsdag de domper, weer naar huis, terug naar de werkelijkheid, Blof in de CD-speler maar de magie ontbreekt. Soms is de werkelijkheid "Harder dan ik hebben kan".

Met dank aan "onze jongens", ATP, Club Med, Transavia en alle anderen die deze reis mogelijk hebben gemaakt.


29 september 2006
Joop & Meta de Ruyter

Met ons hoofd nog vol met "REGEN" en alle andere geweldige indrukken die we de afgelopen dagen hebben opgedaan proberen we het dagelijks leven weer op te pakken.

Onvergetelijk
Geweldig, een paar uurtjes vliegen en je bevindt je in een heel andere wereld. De indrukken die je in dit land op doet, gecombineerd met de muziek van Blof, hebben ons een paar onvergetelijke dagen bezorgd. Heerlijk trouwens om na de "KNALLENDE" concerten op de Brouwersdam en Spaarnwoude weer eens een "klein" BLØF concert mee te maken en "REGEN" is weer een heerlijk BLØF nummer.

Medina Bar
We zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en de clip die voor ons waarschijnlijk altijd een bijzondere betekenis zal blijven houden, mede dankzij de geweldige presentatie in de "Medina Bar".
(Peter, we zouden eigenlijk van al je teksten het achterliggende verhaal wel willen kennen). Al met al een onvergetelijke ervaring, wanneer gaan we weer..........


27 september 2006
Elke & Ger van Meel

Onvergetelijk....zijn wel even bezig om alle indrukken te verwerken, contrast arm en "rijk" is heel groot. Uitzonderlijk dat we dit mee mochten maken en vinden het een groot geschenk om op deze wijze kennis met Marokko te mogen maken. Super georganiseerd, alles was perfect geregeld en jullie optreden geweldig.

Ook de presentatie over "regen" was bijzonder en duidelijk te merken dat jullie buiten het muziek om ook erg begaan zijn met de landen en culturen die jullie gezien hebben, dat hebben jullie ook op ons over kunnen brengen. Jullie zijn bijzondere mensen en we zijn trots dit mee gemaakt te hebben, complimenten.
Heel erg bedankt!